Privatlivspolitik

Behandling af personoplysninger – samtykke

Hvis du har tilmeldt dig mit nyhedsbrev, giver du samtykke til, at jeg må kontakte dig pr. e-mail med nyhedsbreve og tilbud. Jeg behandler din e-mailadresse og oplysningerne om dine køb hos Elna Breinholt, indtil det ikke længere er relevant. Det vil i praksis sige, indtil du gør mig opmærksom på, at du ikke længere ønsker at modtage e-mails.

Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Dette kan du enten gøre ved at benytte linket i bunden af mine e-mails eller ved at kontakte mig på elna@elnabreinholt.dk og oplyse, at du ikke længere ønsker at modtage nyhedsbreve og tilbud.

Behandling af personoplysninger – opfyldelse af kontrakt

I forbindelse med dit køb hos Elna Breinholt har du indtastet en række personoplysninger, herunder

Dit navn / firmanavn
Din adresse
Din e-mailadresse
Dit telefonnummer
CVR-nummer
Dine betalingsoplysninger

Disse personoplysninger behandler jeg i forbindelse med dit køb, da det er nødvendigt for, at jeg kan opfylde min del af handlen. Regnskabsmateriale skal, ifølge lovgivningen, gemmes i 5 år. Herefter bliver oplysningerne slettet.

Datasikkerhed

Uanset om jeg behandler dine personoplysninger med henblik på opfyldelsen af en kontrakt eller på baggrund af dit samtykke, vil jeg altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.
Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

Jeg anvender tredjeparter til behandling af:

– håndtering af nyhedsbreve via e-mail — MailPoet

Jeg har indgået databehandleraftaler med denne databehandler, hvilket er min garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Oplysning, indsigelse, ændring, dataportabilitet og sletning

Du kan altid kontakte mig for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger jeg ligger inde med. Dette kan ske ved henvendelse til:

Elna Breinholt
Istedgade 18
8700 Horsens

Tlf. 28446580 – 4445 0346
Mail: elna@elnabreinholt.dk

Du kan desuden kontakte min databeskyttelsesrådgiver direkte på samme adresse.

Hvis der er fejl i mine oplysninger, kan du altid bede om at få dem rettet, så jeg har de rigtige, lige som du har ret til at få udleveret oplysningerne i et almindeligt format (dataportabilitet). Har du ønsker om ændring eller dataportabilitet, er du også meget velkommen til at skrive til mig på ovennævnte e-mailadresse.

Ønsker du ikke længere, at jeg skal behandle dine personoplysninger, eller at jeg skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til elna@elnabreinholt.dk

Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til behandling heraf med henblik på modtagelse af tilbud) vil blive slettet 6 måneder efter, at du har modtaget din vare.

Hvis du ønsker at trække dit samtykke til behandling af din e-mailadresse (så jeg kan sende dig nyhedsbreve og relevante tilbud), kan det til enhver tid ske ved at trykke på et link i den enkelte nyhedsmail.

Hvis du ønsker at klage over Elna Breinholt behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet, på adressen Borgergade 28,5., 1300 København, telefon 33 19 32 00 e-mail: dt@datatilsynet.dk.