Tilbagemeldinger

Uddrag af tilbagemeldinger på velsignelsen – En mangfoldighed af oplevelser

Tilbagemeldingerne er mere eller mindre uredigeret. Elna.

“Oplever mange brudstykker fra en svær barndom. ”Vente på og se, hvad der sker, da det føltes som om noget stort ændrede sig i mig og for mig, og jeg vil finde tingene bliver lettere, og jeg vil føle mig mere sikker på jorden. Føler sig i kontakt med indre barn og tager hende med på råd”. Et par dage efter får hun oplevelsen af at være i sig selv efter 35 år udenfor mig selv.

”Velkommen til jorden bevægede mig, jeg kunne mærke den glædes fyldte energi og nærmest en opfordring til ikke at tage alting så alvorligt, selv om det er seriøst”.

”Var under de 25 min tilbage i Assisi og var i Frans Kirke. Hvor jeg oplevede at munkene salvede mig – og derefter kom der varme i hænder og fødder. Ligesom hullerne i Jesus på korset. Meget stærkt.”

”Jeg mærkede hurtigt en form for vibrationer i kroppen, startende ved hjertet og derefter rundt flere steder i kroppen – både velkendte steder med div. skavanker men også andre områder, og der kom en tydelig åbning ud af kroppen opad. Vibrationerne var anderledes end det jeg har oplevet ved andre former for healing og meditation – mere “masserende” – og de fortsatte et godt stykke tid efter den ½ time. Det var meget givende, og jeg håber at kunne være med en anden gang. ”

”Tænker at min sjæl trækker det frem jeg har brug for og er parat til at transformere. Der er ikke noget tema. Det kom dag 2 hvor det var tilgivelse af det, der skete ved min fødsel – den måde jeg blev modtaget på. Det er vel det jeg ind imellem stadig kredser om. For nogen tid siden var det vreden omkring modtagelsen, da jeg kom til jorden jeg arbejdede med. Det hele føles ok”.

“Mærkede” ikke noget som sådan under hele den halve time… men, og dog… De første fem minutter var det som om jeg blev “revet” ind/tilbage i kirken, hvor jeg var i fredags til begravelsen. Det var ikke fordi der som sådan var en masse “billeder” af det, for mig, men mere en følelse af masser af nærvær, ro, varme der omslutter mig, en ophøjet følelse af “noget større”. Gik i seng kl. 22.00 og sov fantastisk hele natten igennem! Da jeg er meget sensitiv, tager jeg mange ting ind og lader mig påvirke af meget, så har jeg for det meste et uroligt hjerte, meget puls følelse, “dunken” i kroppen af uro. Alt dette er helt væk nu! Fornemmer ikke hjerteslag højlydt i kroppen, dog ikke forstået som tomhed, men mere som bare ro, der er fordelt ud.”

”En dyb fred og jeg blev fuldstændig afslappet, et øjeblik efter kunne jeg kun mærke mit hoved. resten af min krop var helt væk. Jeg kom tilbage 19,33, fredfyldt og afslappet. I nat har jeg sovet helt til klokken 7. Som jeg sidder her nu og skriver til dig er jeg stadig fredfyldt. Jeg hviler i mig selv og det er en skøn oplevelse.”

”Det var altså en stærk oplevelse – først en stærk “prikken” over hele kroppen, efterfulgt af en oplevelse af  “at blive lukket ud” af et trangt rum. Her var jeg på et tidligt barnestadie, måske 3 år gammel, derefter en følelse af forløsning af mit brystområde og mit åndedræt og en gennemstrømmende sorgløshed efterfulgt af en oplevelse af at være meget ung og glad.”

”Jeg mærkede under hele seancen en kraftig energi i mine hænder og også ofte en følelse af at sidde med en kugle imellem mine hænder. På et tidspunkt var det som om kuglen var jordkloden, som pludselig revnede og et kraftigt lys strømmede ud, og derefter voksede der et stort træ op af revnen. Stærkt og smukt!
Jeg mærkede kraftig energi ved mit hjerte og jeg så/fornemmede en bølgende energiform i en varm dyb blodrød farve.
Jeg fik også en stærk oplevelse af indstrømning af energi oppefra og ned igennem hele min krop.
Det var i det hele taget en stærk, smuk og kraftig oplevelse. TAK!”